Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
REMAKE 1983
REMAKE 1983
Publicité
REMAKE 1983
Derniers commentaires
13 mars 2008

Önskeliste

Kære alle sammen

Ja nu nærmer tiden sig til vores sölvbrullup. Og vi glæder og begge to til at se jer alle sammen under disse festlige omstændigheder.

Som mange af jer har sagt baade I telefonen og via mails, saa hörer der en önskeseddel til et stort party, og det er næsten den sværeste

del

af organisationen.

Efter vores lange samliv för og efter brylluppet, ja 28 aar at vi holder hinande ud!!! haha saa hörer vi til de heldige. Vi har “næsten” alt, ihvert fald ting man normalt önsker sig til bryllupper/sölvbryllupper!!

Saa jeg har gaaet her den sidste maaned og tænkt alvorligt over det, og med Eric har vi ogssa prövet at finde ud af noget.

Den bedste gave I

kan

give os er at være med til festen og göre jeres til at den bliver vellykket, men hvis nu det skal være, saa kunne listen maaske se saadan ud:

Naar vores hverdag starter, har vi allerede flere forskellige shampooer og parfumer, men Eric er storbruger af Terre d’HERMES og YATAGAN af Caron, jeg er mere fan af CHANEL og GIVENCHY, efter brusebadet har vi stadig mindst 20 hvide Majestice haandklaeder man det er rigtigt at de begynder at blive lidt flossede i kanterne, saa et sæt Lysebrune/beige HANDKLAEDER (Badelagner, haandklæder, gæste haandklæder og vaske-handske) ville pynte paa badeværelset, og vi kunne ligne et par Hollywood stjerner I et sæt matchende MORGEN KAABER (Eric 172cm

72 kg

/ Mariann 150cm 52kg str 14aar haha…)

Til morgenbordet spiser vi ikke særlig tit croissanter, men drikker thé og kaffe, saa et lækkert THé ASSORTIMENT eller en DANISH DESIGN THERMOKANDE (Stelton eller noget nyt spændende) ville ogsaa se godt ud i kökkenet.

I ved jo alle at Eric er en super “Chef” og hans yndlingsted herhjemme er kökkenet (eller foran fjernsynet haha). Naar han laver mad svinger gryderne og panderne. For at dæmpe stöj niveauet saa er disse nye GRYDE LAAG (http://www.siliconezone.com)   Diam 22cm og 15cm / skærebraedt CHOP SET / si DRIP lille mellem og stor.) fantastiske, og nemme for mig at putte i opvaskemaskinen. Vi har siden brylluppet skiftet vores gryder ud, men hvis vi faar nye STAUB GRYDER (;http://www.staub.fr …) réf. 11016/25, 11026/25 = gryder / 16501/23 = Thé potte saa

kan

vi nok vente til guld brylluppet med igen at faa nogle nye. Her paa det sidste er vi gaaet paa vand vognen, da vores VACU-VIN og gummi proper ikke længere fungerer. Saa hvis vi faar saadan en, kan vi igen nyde diverse VIN og CHAMPAGNE. Til næste jul glæder vi os alle sammen til igen at nyde Eric’s “bûche” men vores mulinex er gaaet paa pension saa en ny KENWOOD MASTER CHEF KM 262 (http://www.kenwoodworld.com) ville være et godt altenativ.

For stadig at holde os i form gaar jeg til gymnastik (ET GYMNASTIK PROGRAM paa DVD og yoga (DVD YOGA ASTHANGA) og Eric passer paa sin ryg. Vi körer ofte en tur rundt om Cap d’Antibes paa cykel, men somme tider mangler modet, saa hvis der stod en MOTIONS CYKEL (http://www.decathlon.com) ude paa altanen saa kunne vi cykle om kap med aarstiderne. Vi har ogssa tænkt paa at skifte vores ALTAN BORD og stole ( max 120cm x 70cm eventuelt sammenklappeligt…) ud, men det er en anden historie.

I de lange vinter aftner (haha) er det dejligt at have en GOD BOG (især jeg vil gerne fölge nogle gode raad!), Eric sætter mere pris paa en sports udsendelse (foot eller rygby) men vi mangler en GOD STANDER LAESE LAMPE I DANSK DESIGN.

Man

kan

nok sige at i dagens Danmark/Frankrig burger vi megen tid paa computeren. De unge siger at vores er meget langsom, men at det

kan

afhjaelpes af en EXTERN HARD DISK( min 300 GO sort Ioméga) men naar man saa bliver saa equiperet, maa der jo ogsaa være styr paa arkiveringen af diverse CD/ DVD og andet, saa der behöves et CD ALBUM .

Vi har I mange aar holdt en

lille

personlig tradition I hævd. I week-enden omkring vores bryllupsdag tager vi paa en

lille

honey-moon rejse. I aar bliver det ikke omkring selve dagen da vores rejes er JER, men vi gaar med planer om at tage til Barcelona og reservere et bord til 2 paa EL BULI hos FERRAN og se en fodbold kamp paa CAMP NUE saa hvis I synes det er lettere at lægge et tilskud i sparebössen, saa vil vi blive lige saa glade for det.

Efter lange overvejelser er det det nærmeste vi

kan

komme paa en önskeseddel, men det vi sætter aller störst pris paa er at værer sammen .

Mange Kærlige hilsner

Eric og Mariann

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité